Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Netanyahu i-a arătat ceva îngrozitor secretarului de stat american Anthony Blinken, aflat în vizită în Israel

Postat la: 13.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a arătat joi secretarului de stat american Anthony Blinken, aflat în vizită în Israel, "fotografii oribile cu bebeluşi ucişi şi arşi de monştrii Hamas" sâmbătă, când a avut loc atacul sângeros al mişcării palestiniene, a declarat biroul său.

"Lumea vede noi dovezi ale (...) lipsei de umanitate a Hamas (...) îndreptate împotriva bebeluşilor, copiilor mici, adulţilor, vârstnicilor, persoanelor cu dizabilităţi", a adăugat el.

O controversă a început în ultimele zile în jurul existenţei de dovezi vizibile ale abuzurilor comise de Hamas asupra copiilor din kibbutz-urile atacate, după ce un militar a declarat la un canal de televiziune că în aceste locuri au fost "bebeluşi decapitaţi".

Preşedintele american Joe Biden a vorbit, de asemenea, despre "copii ucişi" şi "familii întregi masacrate". Joi seara a fost oficiată o ceremonie de doliu în toate kibutz-urile din Israel, drapelul a fost coborât în bernă şi a fost intonat imnul naţional.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE