Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Netanyahu anunță că a început a doua etapă a războiului împotriva Hamas

Postat la: 28.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă că a început a doua etapă a războiului împotriva Hamas, cu scopul de a distruge armata și guvernul Hamas și de a elibera ostaticii reținuți în Gaza.

„Luptătorii noștri eroici au un singur scop: să distrugă acest inamic și să asigure existența țării noastre. Să nu se mai întâmple niciodată", a declarat Netanyahu, citat de CNN.

Premierul a confirmat, de asemenea, că a vorbit cu familiile ostaticilor deținuți de Hamas și a spus că le-a promis că va epuiza toate opțiunile pentru a-i aduce înapoi pe cei dragi lor.

Și șeful armatei israeliene a spus că ziua de sâmbătă marchează o nouă etapă în războiul țării împotriva Hamas și că aceasta necesită o ofensivă terestră.

„Acesta este un război cu mai multe etape. Astăzi, trecem la următoarea", a declarat generalul-locotenent Herzi Halevi, șeful Statului Major al Forțelor de Apărare ale Israelului, într-o înregistrare video publicată de IDF. „Forțele noastre operează în prezent pe teren în Fâșia Gaza", adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE