ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




În Ungaria s-a înfiinţat Institutul de Cercetare pentru Protecţia Suveranităţii

Postat la: 17.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În Ungaria s-a înfiinţat Institutul de Cercetare pentru Protecţia Suveranităţii, iar Lánczi Tamás, preşedintele Oficiului pentru Protecţia Suveranităţii, l-a numit pe generalul-maior în rezervă József Horváth, expert în securitate, la conducerea institutului.

Potrivit comunicatului remis, marţi, de Oficiul pentru Protecţia Suveranităţii agenţiei ungare de presă MTI, „Institutul de Cercetare pentru Protecţia Suveranităţii a fost creat cu scopul de a sprijini, în viitor, activitatea Oficiului prin analize ştiinţifice şi cercetări naţionale şi internaţionale, pentru a identifica acţiunile şi tentativele de influenţare care ameninţă identitatea Ungariei".

Potrivit documentului, „Oficiul pentru Protecţia Suveranităţii lucrează pentru asigurarea independenţei Ungariei, pentru a rezista tentativelor de influenţă străină şi pentru a-i identifica pe cei care încearcă să deturneze dezbaterea publică şi să folosească opinia publică în scopuri care să contravină intereselor ungare".

Comunicatul mai menţionează că József Horváth a ocupat, pe parcursul carierei sale, mai multe funcţii importante în domeniul securităţii naţionale. În perioada 1998 - 2002, în cadrul Oficiului Naţional de Securitate, a fost Director adjunct al operaţiunilor, iar din 2010, timp de doi ani, a fost adjunct al Directorului general al Oficiului de Securitate Militară, şi în perioada 2012 - 2013 a fost adjunct al Directorului general al Serviciului de Securitate Militară Naţională. În anul 1999 a fost promovat la gradul de general de brigadă, iar în 2012 a fost avansat la gradul de general-maior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE