ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Momente de groază pe o plajă din Italia. Cel puțin 7 oameni au fost loviți de fulgere, unii sunt în stare gravă

Postat la: 03.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin șapte turiști au fost loviți de fulgere pe o plajă din Italia. Unul dintre ei este în stare gravă. Martorii au povestit că întâi s-a auzit o bubuitură, apoi fulgerul a lovit oamenii și umbrelele de pe plajă.

Un fulger a lovit o plajă din Alba Adriatica, în regiunea Abruzzo, imediat după ora prânzului și a rănit cel puțin șapte oameni. În acel moment plaja era plină de turiști, când deodată s-a auzit o bubuitură puternică.

O femeie, o turistă franceză, a suferit un stop cardiac. La fața locului au sosit imediat ambulanțele, iar medicii i-au oferit îngrijiri medicale. Au resuscitat-o, iar apoi a fost transportată de urgență cu un elicopter la spital, informează Antena 3 CNN.

Restul persoanelor rănite au fost îngrijite de către medicii de la ambulanță la fața locului. Pe plajă au sosit și carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a înțelege exact cum s-a întâmplat totul.

Departamentul de protecţie civilă a avertizat sâmbătă cu privire la condiţii meteorologice instabile în centrul Italiei, cu furtuni dispersate şi "activitate electrică frecventă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE