Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Beuran, reținut de procurorii DNA

Postat la: 14.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicul Mircea Beuran a fost reținut joi seara de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită. Acesta a fost audiat peste 8 ore la sediul DNA, înainte de a fi anunțată reținerea sa.

Potrivit procurorilor, în 18 decembrie 2018, Beuran Mircea, a acceptat și primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din București (martor în cauză), suma de 10.000 euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu. Concret, inculpatul a primit banii respectivi atât pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât și pentru a asigura câștigarea acestui concurs de către martor. Până în prezent postul respectiv nu a fost scos la concurs. Mircea Beuran va fi prezentat vineri Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dosarul s-a constituit ca urmare a sesizării depuse de persoana care a remis mita, precizează DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE