Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Badea: Încă o teorie a conspirației devenită realitate. Deplasările românilor vor fi monitorizate de CNAIR!

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După SRI, SIE și DNA, Compania Națională de Drumuri (CNAIR) ar urma să monitorizeze cetățenii români. Mai precis, este vorba despre șoferi, care vor plăti pentru rovinietă în funcție de distanțele parcurse și normele de poluare. Se așteaptă taxe mai mari, deci implicit, descurajarea utilizării autoturismelor personale.

Mircea Badea susține că proiectul inițiat de Guvernul PSD + PNL, votat în Parlament de majoritatea PSD + PNL, se va implementa în baza unui „trend" cu accente totalitariste, venit din afară. „Băi tăticule, deci nu e problemă cu rovinieta. Plătești oricât. Ideea este supravegherea, în primul rând! Deci numai CNAIR nu monitoriza telefonul - unde sunt, ce fac, cât stau.

(...) Știu, în România sunt mulți oameni care nu au nimic de ascuns. Dar noi, oamenii zdraveni la cap, așa consider eu, avem ceva de ascuns. Ăia au problemuțe când consideră că nu au nimic de ascuns. Eu am multe de ascuns. Viața mea e treaba mea, nu e treaba lui CNAIR, lui SRI, a Guvernului, a autorităților, e fix treaba mea.

Legea asta a fost inițiată de Guvern (...) Sunt fierți pe monitorizare. Și acesta este trendul global. Să nu credeți că i-a apucat pe ăștia, așa, de jos, pe românache, că sunt inovativi. Pe plan mondial e treaba, tătuțule! Băi, nu se mai poate trăi liniștit pe planeta asta. Pare că faptul că încă sunt în viață trebuie să-i mulțumesc Guvernului. Trăiesc pe planeta guvernelor, a autorităților și cumva, trebuie să le mulțumesc că trăiesc pe planeta lor, cumva. Băi, stai puțin, că nu mi-ai dat tu viață! Nu-s al tău, nu ești șeful meu, tu, guvern... Nu ești gardianul meu.

Dintre toate părțile care sunt rele, niște mizerii, iat-o pe cea mai rea - ‘apare o aplicație a CNAIR, dezvoltată pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile, care utilizează funcția de localizare prin satelit a acestor dispozitive, în scopul colectării și transmitere în baza de date a informațiilor privind distanța (...)'. Numai securisme au ăștia în cap!", a comentat Mircea Badea, în emisiunea sa, de la Antena3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE