Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul german al sănătății: "Este doar o chestiune de timp până la apariția următoarei pandemii"

Postat la: 17.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, a declarat că este "doar o chestiune de timp până când va veni următoarea pandemie". El a făcut acest anunț în timp ce poza pentru un tweet alături de alți delegați zâmbitori la deschiderea Summitului Mondial al Sănătății de la Berlin, duminică.

Deși Lauterbach are grijă să eticheteze co-sponsori precum OMS, Summitul Mondial al Sănătății (WHS) este, în esență, un eveniment al guvernului german. Acesta este organizat în fiecare an de spitalul universitar Charité din Berlin în numele unei fundații WHS, care este finanțată atât de guvernul federal german, cât și de guvernul municipal din Berlin.

Christian Drosten, "virusologul vedetă" al Germaniei, este președintele departamentului de virologie de la Charité. Drosten a dezvoltat protocolul PCR COVID-19, cunoscut ca fiind hipersensibil, care a contribuit la crearea pandemiei COVID-19 prin detectarea a miliarde de "cazuri asimptomatice".

Decanul spitalului universitar Charité, Axel Pries, este, de asemenea, președintele Summitului Mondial al Sănătății. Într-o prezentare PowerPoint pregătită pentru Parlamentul german sau Bundestag, Pries descrie "viziunea" Summitului Mondial al Sănătății ca fiind "un parteneriat cu guvernul federal german pentru a promova o "putere moale" geopolitică cu angajament umanitar". Printre "obiectivele" evenimentului, el include următoarele:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE