Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul de Interne a schimbat conducerea Jandarmeriei. Bogdan Enescu este noul șef

Postat la: 20.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, schimbarea din funcție a șefilor Jandarmeriei, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu. Aceștia se vor întoarce la inspectoratele din care provin.

Vela a precizat că la conducerea Jandarmeriei au fost numiți Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Ilfov, și șeful jandarmilor români din Afganistan, Ionuț Gabriel Câmpanu, aflat de 11 ani în activitatea ministerului. „În ultima lună și jumătate, conducerea Jandarmeriei nu a colaborat cu Ministerul de Interne", a precizat Vela.

Întrebat ce așteptări are de la noua conducere a Jandarmeriei, Marcel Vela a răspuns: „Aștept ca orice cetățean, ca ministru al Afacerilor Interne, ca noul comandant să schimbe imaginea Jandarmeriei. Am întâlnit oameni extraodinari jandarmi care își fac datoria. E păcat că unii din Jandarmerie au stricat un pic imaginea Jandarmeriei, ca să fiu elegant. Adevărații jandarmi sunt cei ca dl Enescu".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE