ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Mike Godoroja a rupe tăcerea și povesteste cum l-a adus pe Ray Charles la "Cerbul de Aur" VIDEO

Postat la: 16.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul om de muzică Mike Godoroja, un muzician complet, dar, deopotrivă specialist in istoria muzicii, a povestit in cadrul Podcastului "Altceva" cu Adrian Artene cum a reusit sa-l aduca pe celebrul Ray Charles, la o varsta inaintata la festivalul "Cerbul de Aur" de la Brasov.

Totul a pornit de la un "pariu" pus cu conducerea TVR, in urma acestuia, Mike a scris o scrisoare catre stafful lui Ray Charles, dar fara succes, i s-a dat un raspuns de complezenta si i s-a urat mult bine pe mai departe. Nu s-a dat batut si a gasit o "gagică" a unui organizator de festivaluri din Polonia.

Fata a vorbit cu polonezul iar acesta din urma a reusit sa-i trimita scrisoarea unui amic foare bun al lui Ray Charles. El a fost marcat de text, mai ales ca Godoroja explica cat de importanta ar fi pentru România si muzica noastră o prezență atat de marcanta. Dar mai multe in video-ul de mai jos, unde veti descoperi si "altceva", un alt Mike Godoroja fata de interpret, muzician, producator si teoretician, unul "descifrat" de Adrian Artene:

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE