Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metoda ingenioasă prin care un bărbat a încheiat abonamente pe numele altor persoane și a primit gratis cinci telefoane

Postat la: 20.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după o percheziție domiciliară realizată în municipiul Aiud, județul Alba. Este vorba despre un bărbat care în urmă cu un an a încheiat mai multe abonamente de telefonie, folosind datele de identificare ale unor alte persoane.

Fapta s-a petrecut în 2022, iar poliției i-a luat un an pentru a-l identifica pe bărbat. Potrivit IPJ Alba, la data de 18 octombrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Aiud, la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, cu un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii septembrie a anului 2022, un bărbat ar fi folosit datele de identificare ale mai multor persoane și ar fi încheiat, în numele acestora, abonamente de telefonie. Cu ocazia percheziției, polițiștii au ridicat cinci telefoane mobile. Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE