Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medicii vor da curând verdictul: Joe Biden îşi finalizează evaluarea de sănătate, în drumul său către o posibilă candidatură în 2024

Postat la: 02.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Casa Albă a făcut cunoscut miercuri că Joe Biden, 80 de ani, îşi va finaliza controlul de sănătate pe 16 februarie, cu atât mai aşteptat, cu cât preşedintele american intenţionează să candideze din nou în 2024, transmite AFP.

Rezultatul "va fi făcut public în acelaşi mod ca în 2021", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, în cursul conferinţei sale de presă zilnice.

Executivul american afirmase până în prezent că preşedintele şi-ar fi încheiat diversele controale medicale la sfârşitul lui ianuarie, dar potrivit purtătoarei de cuvânt, el a trebuit să facă faţă unui program "incredibil de încărcat" în ultimele luni.

Joe Biden, care este deja cel mai în vârstă preşedinte pe care Statele Unite l-au cunoscut vreodată, este de aşteptat să anunţe în curând că va candida pentru al doilea mandat.

Una dintre provocările campaniei sale, dacă se va lansa în cursă, va fi să-i asigure pe americani cu privire la capacitatea sa de a guverna până la 86 de ani.

În noiembrie 2021, Casa Albă a publicat o relatare detaliată a investigaţiilor medicale suportate de preşedinte, printre care o colonoscopie care a implicat anestezie generală.

Medicul său a estimat atunci că Joe Biden este sănătos, "robust" şi "apt" să îşi exercite funcţia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE