Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Medici anchetați după moartea părintelui Ghelasie, tratat de Covid deși avea test negativ!

Postat la: 22.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Părintele Ghelasie a murit la spitalul din Târgu Mureş. Inițial, cauza morții a fost considerată Covid-19, însă ultimul test făcut înaintea decesului a fost unul negativ.

Acum, polițiștii anchetează această situație și medicii de Târgu Mureș ar putea fi acuzați de malpraxis, asta pentru că i-au administrat medicamente foarte puternice împotriva Covid-19, deși testul era negativ. Părintele Ghelasie s-a născut la 27 mai, 1962, la Măgheruş, comuna Nadeş (Mureş), ca cel de-al şaselea din cei opt copii ai unei familii cu mare credinţă de Dumnezeu. Părintele Ghelasie a intrat în monahism la mănăstirea Sâmbăta de Sus. A urmat cursurile Facultăţii de Teologie de la Sibiu.

Vreme de patru ani, a fost stareţ al Mănăstirii Lupşa (Alba). Ulterior, împreună cu cinci călugări, a pus bazele Mănăstirii Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din Sighişoara. Părintele stareţ Ghelasie a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincţie acordată în Patriarhia Română. Starețul Ghelasie Țepeș s-a numărat printre cei care au avut fericirea să-l cunoască în viață pe părintele Arsenie Boca. De nenumărate ori el a povestit despre întâlnirea cu acesta și despre impresia puternică pe care Sfântul Ardealului a lăsat-o asupra sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE