Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Îmbunătățește-ți starea de spirit cu ajutorul celor mai frumoase felinare

Postat la: 22.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe lângă sursele de iluminat principale din casă, este important să iei în considerare și iluminarea suplimentară. Pentru aceasta, poți miza pe felinare, lumânări parfumate sau sfeșnice, care vor înfrumuseța orice loc din interiorul sau exteriorul casei.

Diversitatea lor și designul deosebit vor deveni un element atractiv al amenajării interioare și exterioare. În plus, iluminatul decorativ este perfect pentru serile de toamnă sau iarnă, când ești în căutarea unor accesorii care să înveselească și să încălzească atmosfera.

Iluminarea ambientală în interiorul casei - lumânări parfumate și sfeșnice

Lumânări parfumate, care umplu interioarele cu aroma preferată, sunt printre cele mai populare soluții pentru a adăuga un farmec anume interioarelor și este sursa unui miros plăcut care evocă amintiri frumoase. 

Pentru a te bucura pe deplin de aceste aranjamente, merită să alegi felinare pentru una sau mai multe lumânări, pe care să le amplasezi la înălțimea potrivită. Pot fi amplasate pe un pervaz, pe masă, pe șemineu sau pe o piesă de mobilier mai înaltă. Așezarea lor în acest fel va ilumina interiorul, creând o atmosferă plăcută și caldă, iar atunci când așezi mai multe sfeșnice de diferite înălțimi unul lângă celălalt, ele vor crea un decor eficient al casei în timpul zilei.

Modele clasice sau neobișnuite de sfeșnice - ce să alegi pentru casa ta?

Formele fanteziste, neobișnuite ale felinarelor  și sfeșnicelor sunt potrivite pentru interioare romantice sau cele decorate în stil glamour. În schimb, modelele de sfeșnice simple, metalice sunt recomandate celor care sunt atrași de minimalism și pun accentul pe simplitate atunci când își decorează casa.

Printre modelele metalice, poți găsi și ceva mai sofisticat. Acestea pot fi finisate cu un acoperiș ajurat sau mai puțin vitrat, cu o structură metalică sau pot fi decorate cu modele care ajută la obținerea efectului de umbre. O alternativă la modelele metalice poate fi lemnul natural, vopsit în orice culoare și combinat cu un mâner din funie.

Modelele albe de diferite dimensiuni, cu un model ajurat referitor la designul din Orientul Îndepărtat, se potrivesc în spațiile romantice, iar atunci când sunt combinate în diferite dimensiuni - de exemplu, lângă șemineu sau pe o comodă, sunt complementul perfect pentru decorațiunile de toamnă și iarnă.

Felinarele și sfeșnicele a căror înălțime depășește 30 de centimetri, sunt o sursă foarte bună de lumină, dar tipul și dimensiunea lumânării pe care o pui în interior determină și intensitatea luminii. Unele modele sunt adaptate pentru mai multe lumânări, în timp ce altele sunt potrivite doar pentru o singură lumânare mare și înaltă.

Sursa de imagine: Svetlana Lukienko / Shutterstock.com

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE