Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Masacru in 3 biserici catolice, de Paste. Sunt 138 de morti si sute de raniti

Postat la: 22.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul srilankez Ranil Wickremesinghe a criticat duminica "atacurile lase" care au avut loc mai devreme in mai multe hoteluri si restaurante din zona capitalei Colombo, soldate potrivit unui nou bilant cu 138 de morti.

Oficialii din Politie declara ca au fost explozii puternice la trei biserici si trei hoteluri din tara in Duminica Pastelui Catolic. Un sir de explozii au lovit duminica hoteluri si biserici din Sri Lanka, ucigand cel putin 50 de persoane si ranind sute de militari la slujbele de Pasti. Primele explozii au fost raportate la Biserica Sf. Anthony din Colombo si St Sebastian's din orasul Negombo, aflat chiar in afara Capitalei.

Directorul spitalului national Colombo, Samindi Samrakoon, a declarat pentru Reuters ca a fost instiintat despre cel putin 20 de decese si 280 de persoane ranite, scrie The Guardian. Cel putin 160 de persoane ranite in explozia Sfantului Anthony au fost transportate la spitalul national Colombo pana la jumatatea diminetii, a declarat un oficial pentru AFP.

"Un atac cu bomba a fost raportat la biserica noastra, va rugam sa veniti si sa va ajutati membrii familiei dumneavoastra daca sunt acolo", se arata intr-un mesaj transmis de oficialii institutiei La scurt timp dupa ce aceste explozii au fost raportate, politia a confirmat ca trei hoteluri din Capitala au fost lovite de explozii, impreuna cu o biserica din orasul Batticaloa, in estul tarii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE