Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mario Iorgulescu s-a trezit si a vorbit cu parintii! Ce nu stie despre accidentul terifiant

Postat la: 20.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF. Desi medicii erau sceptici in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire, Marius Iorgulescu (24 de ani) s-a trezit din coma si a reusit sa comunice cu parintii sai.

Fiul lui Gino Iorgulescu, actual presedinte al LPF, e internat la Spitalul Elias din Capitala, iar medicii nu-i dadeau mari sanse de supravietuire. Totusi, se pare ca Mario are noroc si acesta s-a trezit si a putut comunica cu parintii sai, dar se pare ca nu stie ca a omorat un om.

Mario Iorgulescu isi aduce aminte ca a facut accident, insa familia acestuia a cazut de acord sa nu-i comunice momentan faptul ca in urma accidentului provocat de el, un tanar de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea sa cheme un specialist in psihologie, pentru a-l pregati psihic in momentul cand va afla socanta veste.

In noaptea de sambata spre duminica, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul unui Aston Martin, baut si drogat, si a provocat un accident grav, in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Fiul lui Gino Iorgulescu conducea cu 240 km/h, viteza la care s-a blocat acul de la vitezometru al masinii de lux detinute de Mario. Din nefericire, soferul din cealalta masina, in varsta de 24 de ani, tata a doi copii, a murit pe loc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE