Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mare atenție la cuptorul cu microunde: Alimentele care devin toxice dacă sunt încălzite sau dezghețate cu acest aparat

Postat la: 01.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cuptorul cu microunde este unul dintre aparatele electrice necesare în zilele noastre, pentru că economisim timp şi ne face viaţa mai uşoară. Cu toate acestea, trebuie să ştim cum să-l folosim corect şi ce alimente să nu decongelăm sau preparăm astfel, pentru a nu ne face rău.

Experţii au indicat produsele contraindicate, deoarece pot fi dăunătoare sănătăţii. De exemplu, atunci când este expus la cuptorul cu microunde, usturoiul îşi pierde proprietăţile vindecătoare. Situaţia este similară în cazul broccoliului, ale cărui beneficii scad la 97%. Când carnea este decongelată în cuptorul cu microunde, se dezvoltă microbi periculoşi. De asemenea, specialiştii nu recomandă dezgheţarea fructelor congelate în microunde, deoarece în acest caz, glucoza pe care o conţin se va transforma într-o substanţă cancerigenă. Când sunt expuse la cuptorul cu microunde, componentele proteice dispar din peşte şi brânză. În acelaşi timp, experţii acordă o atenţie deosebită faptului că niciun aliment nu poate fi încălzit în recipiente de plastic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE