Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Vela anunţă că un poliţist de la Crimă Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii din Capitală

Postat la: 13.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne spune că în acest caz va fi sesizat parchetul pentru că poliţistul le dădea interlopilor din Bucureşti date din anchetele penale dar şi indicaţii cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor.

„Un ofiţer de la Combaterea Criminalităţii Organizate, despre care aveam date şi suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziţia unităţii, i-a fost retras accesul la informaţii clasificate şi va fi sesizat parchetul competent", a declarat Marcel Vela într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul a explicat că aceste măsuri au fost luate pentru „a elimina orice posibilitate ca acest ofiţer de politie să poată afecta în orice fel activităţile poliţiei". „Vreau să fiu foarte clar, nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acţioneze împotriva criminalităţii, să elimine infracţionalitatea, să fraternizeze cu infractorii", a conchis Marcel Vela.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE