Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mainstream Media recunoaște în sfârșit că "Long Covid" este adesea "Long Vax"!

Postat la: 07.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mass-media mainstream a recunoscut în sfârșit ceea ce mulți oameni au înțeles de mult timp. Potrivit revistei Science, multe persoane care suferă de "long Covid" suferă de fapt de "long vax".

Este o altă victorie pentru așa-numiții "teoreticieni ai conspirației" care au spus exact acest lucru încă de când vaccinurile Covid-19 au fost impuse omenirii de către Big Pharma care lucrează în tandem cu guvernele capturate din întreaga lume. Potrivit revistei Science, legătura dintre vaccinuri și bolile pe termen lung de tip Covid începe să "fie acceptată" în comunitatea medicală.

Potrivit Science: "La fel ca toate vaccinurile, cele care vizează coronavirusul pot provoca efecte secundare la unele persoane, inclusiv cazuri rare de coagulare anormală a sângelui și inflamații ale inimii. O altă complicație aparentă, o suită debilitantă de simptome care seamănă cu Long Covid, a fost mai evazivă, legătura sa cu vaccinarea fiind neclară și caracteristicile sale de diagnosticare prost definite. Dar, în ultimele luni, ceea ce unii numesc Long Vax a câștigat o acceptare mai largă în rândul medicilor și oamenilor de știință, iar unii lucrează acum pentru a înțelege și trata mai bine simptomele sale."

"Vezi unul sau doi pacienți și te întrebi dacă este o coincidență", spune Anne Louise Oaklander, neurolog și cercetător la Harvard Medical School. "Dar în momentul în care ai văzut 10, 20", continuă ea, lăsând-o baltă. "Unde e fum, e și foc". Recunoașterea de către cercetătorii de la Harvard Medical School, cărora li s-a acordat permisiunea de a recunoaște în presa mainstream că vaccinurile Covid-19 au consecințe pe termen lung asupra sănătății, marchează o etapă importantă.

Cu toate acestea, unele lucruri nu se schimbă. Potrivit revistei Science, guvernul german a recunoscut că simptomele "long vax" reprezintă o problemă reală, dar nu a anunțat niciun studiu asupra fenomenului. "Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, a recunoscut în martie că, deși rare, simptomele de tip Long Covid după vaccinare sunt un fenomen real. El a declarat că ministerul său lucrează pentru a organiza finanțarea unor studii, deși niciunul nu a fost anunțat până în prezent."

Cu alte cuvinte, nu putem studia efectele secundare ale acestor vaccinuri (sau ale altora), ca nu cumva orice lucru negativ pe care îl aflăm să ducă la titluri proaste.  Long Vax este în mod clar o problemă majoră, dar autoritățile o ignoră aproape în totalitate pentru a evita titlurile negative din presă. Sute de milioane de oameni au făcut aceste injecții de teama de a-și pierde locurile de muncă și de a fi închiși în case pentru totdeauna, iar celor care au avut efecte secundare oribile li s-a spus să tacă din gură și au fost cenzurați pe rețelele de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE