Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Madonna a fost "readusă din morți" cu o injecție de Narcan după a fost găsită "fără reacție" la reședința sa

Postat la: 06.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Legenda pop Madonna a fost transportată de urgență la spitalul din New York, sâmbătă, după ce a fost găsită inconștientă la reședința sa, potrivit revistei vedetelor "Page Six".

"Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă, ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă", scrie Radar Online, care mai mentioneaza ca Madonna a fost găsită inconstientă de către asistenta ei pe 24 iunie. Madonna a primit imediat o injecție cu Narcan.

"Apropierea Madonnei de moarte a fost mult mai gravă decât se știe", a anunțat în exclusivitate RadarOnline.com. Când Regina muzicii pop a fost găsită fără reacție pe 24 iunie, cei care i-au descoperit trupul fără viață au fost nevoiți să-i administreze o injecție cu Narcn, au declarat sursele.

Narcan este un tratament medical de urgență folosit în mod obișnuit pentru a inversa efectele care pot pune viața in pericol din cauza unei presupuse supradoze. Dar este folosit și pentru a inversa șocul septic acut la pacienți - o afecțiune de care se spune că ar fi suferit Madonna.

Injecția, deținută în mod obișnuit în trusele de tratament medical ale celor bogați și faimoși, este considerată utilă pentru a crește tensiunea arterială în gestionarea șocului septic, o afecțiune care pune viața în pericol și care apare atunci când tensiunea arterială scade la un nivel periculos. Nu există absolut nimic care să sugereze că Madonna a avut nevoie de Narcan pentru efectele negative ale vreunui consum de droguri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE