Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban a plantat un copac, care era deja plantat. Momentul a fost distribuit şi şters de Marcel Vela

Postat la: 24.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu ocazia sărbătorii celor 145 de ani de la înfiinţarea PNL, Ludovic Orban a participat la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu, în incinta reşedinţei care a aparţinut familiei Brătianu, la Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Pe lângă acest moment, un episod amuzant a fost produs chiar de premierul Ludovic Orban, care a fost invitat de organizatori să planteze un copac, care era deja plantat, având rădăcini adânci. Organizatorii doar au săpat nişte gropi pe care le-au astupat în cele din urmă pentru a crea impresia că premierul plantează arborele.

„Am o mare satisfacţie sufletească să pot fi astăzi prezent aici la un moment extrem de important: locul în care Brătieni au luat decizii fundamentale pentru ţară, locul în care au gândit propăşirea naţiunii române, locul de pelerinaj al reprezentanţilor marilor puteri mai ales în ajunul Primului Război Mondial. (...) locul în care s-a făcut istorie pentru România redevine un loc în care oamenii care vin aici să regăsească istoria, să regăsească momente din viaţa publică, dar şi din viaţa privată a marilor noştri înaintaşi care au pus piatra de temelie pentru România modernă, pentru România mare, pentru România democratică. Vreau ca acest moment să fie un moment de continuitate în zidirea unei Românii puternice", a declarat premierul Ludovic Orban.

Momentul a fost ditribuit pe reţelele de socializare de Ministrul de Interne Marcel Vela, care l-a şters în cele din urmă, atunci când şi-a dat seama de greşeală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE