Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucrurile se tranșează la PNL sector 2 cu mare viteza!

Postat la: 03.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri au avut loc alegerile pentru Biroul Politic al PNL sector 2, penultima filiala din cele 6 care organizează alegerile interne. Printre câștigători se numără ministrul Educației, Monica Anisie, care a fost votată Președinte al filialei și actualul viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care este de ieri prim-vicepreședinte.

Printre oficialitățile prezente s-au numărat premierul și președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan. Ambii au declarat că Dan Cristian Popescu este singurul care poate câștiga Primăria sectorului 2. De asemenea, premierul Orban a amintit de campania De Ce Popescu?, spunând că actualul primar de la sectorul 2 este inexistent în comunitate, iar Popescu trebuie susținut pentru a câștiga Primăria sectorului 2. Săptămâna aceasta vor mai avea loc alegerile interne la filiala PNL sector 5 și la București. Anunțul oficial al candidaturilor pentru alegerile locale este așteptat la începutul lunii martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE