Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitura pentru şoferii Uber, Bolt şi Clever: Deşi li se promitea că pot activa în continuare, poliţiştii au aplicat sancţiuni dure

Postat la: 17.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţia Capitalei anuntă că joi, 16 mai, în prima zi după intrarea în vigoare a noilor prevederi privind transportul de persoane, au fost sancționați 16 conducători auto care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere cu conducător auto, pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere.

14 conducători auto au fost sancționati pentru efectuarea transportului public de persoane în regim de închiriere cu conducator auto, fără a deține copie conformă valabilă, sancțiune prevazută de art. 7 alin (2) și sancționată de art. 55 pct. 3), lit. h din Legea 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere, cu modificările ulterioare.

Alţi doi conducători auto care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere cu conducator auto, transportând clientul pe raza Mun. București, deși au fost autorizati să efectueze acest tip de transport pe raza altei localități din jud. Ilfov, sancțiune prevazută de art. 52 alin (2), lit. v și sancționată de art. 55 pct. 3), lit. a din Legea 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere.

În cazul celor 14 sancțiuni, ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE