Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitura dura in dosarul Microsoft II: Inculpati scapati din cauza procurorilor Laurei Codruta Kovesi

Postat la: 10.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Situatia halucinanta in dosarul Microsoft II. Claudiu Florica si Dinu Pescariu scapa de proces pentru ca procurorii nu au respectat legea atunci cand au instrumentat dosarul!

Concret, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) condusa atunci de Laura Codruta Kovesi, a facut cercetari pe teritoriul altor tari fara a avea acordul procurorului general. Astfel, Dinu Pescariu si Claudiu Florica au fost trimisi in judecata pentru spalare de bani, insa, au facut cercetari pe teritoriul altor state, si anume Elvetia si Austria. Conform Codului de Procedura Penala pentru a face astfel de cercetari pe teritoriul altor state este nevoie de un acord prealabil al procurorului general al Romaniei, la vremea respectiva, Augustin Lazar.

In dosarul "Microsoft 2" sunt cercetate mai multe persoane, printre care si fostii ministri Dan Nica, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Serban Mihailescu, Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Daniel Funeriu si Adriana Ticau, acestia fiind suspectati de abuz in serviciu legate de aprobarea unor proiecte pentru licente Microsoft.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE