Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lista cluburilor de fiţe din Bucureşti care s-au ales cu activitatea suspendată pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Postat la: 28.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei cluburi de fiţe din Bucureşti - Bamboo, LOFT şi Casa di David- au fost închise sâmbătă, în urma controalelor făcute de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucuresti, pentru că nu au respectat măsurile sanitare.

Poliţiştii şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat, sâmbătă, mai multe controale la mai multe societăţi comerciale din zona Herăstrău. În urma verificărilor, clubul Bamboo a fost închis, potrivit unui anunţ făcut de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Activitatea a mai fost suspendată în clubul Loft şi Casa Di Davis. Potrivit Digi 24, proprietarii clubului LOFT au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei, iar DSP a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile. De asemenea,Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile, după trei sancţiuni în valoare de 48.000 de lei.

Clubul Bamboo va fi închis, de asemenea, pentru 30 de zile. „În locaţia situată în sectorul 2 se află o terasă, spaţiu în care societatea desfăşoară activitate de restaurant. Din verificările efectuate a rezultat că spaţiul este în concordanţă cu legislaţia în vigoare, însă echipa de verificare a constatat faptul că o parte dintre mesele amenajate pe terasă nu aveau între ele distanţa conform prevederilor legale, motiv pentru care societatea a fost sancţionată contravenţional cu 30.000 lei.

Totodata, s-a constatat faptul ca operatorul economic nu deţine autorizaţie de funcţionare, motiv pentru care a fost aplicată sancţiune contravenţională conform prevederilor Ordonanţei nr. 99/2000, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă în valoare de 1000 lei şi măsura complementară aferentă de suspendare a activităţii", a transmis Poliţia Capitalei.

Primarul Radu Mihaiu a relatat că zilele trecute Poliţia Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construieşte un cort, deşi proprietarii nu deţineau autorizaţie. "Nici nu aveau cum să aibă autorizaţie, spaţiul respectiv e sit arheologic protejat şi nu se poate construi pe el nimic", precizat Radu Mihaiu.

În urmă cu două zile, conducerea clubului Bamboo anunţa că sâmbăta aceasta va avea loc o petrecere care va începe la ora 01:00 şi se va termina la 06:00 dimineaţa.Ministrul de interne, Lucian Bode, a anunţat, pe 25 martie, că localurile care nu vor respecta regulile impuse de autorităţi în perioada stării de alertă vor avea activitatea suspendată, dacă sunt amendate de mai multe ori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE