Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liderul spiritual tibetan, Dalai Lama, internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. În ce stare este acesta

Postat la: 10.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a efectuat un control medical într-un spital din New Delhi după ce a acuzat dureri în piept, iar starea sa de sănătate este stabilă, după cum a declarat unul dintre reprezentanţii săi.

Ngodup Tsering, reprezentant în Statele Unite al călugărului budist, a declarat pentru AFP că liderul spiritual tibetan, în vârstă de 83 de ani, a zburat marţi dimineaţă la New Delhi pentru efectuarea unei vizite medicale la spitalul Max, după o "tuse uşoară". ''Medicul ne-a spus că nu există niciun motiv de îngrijorare. Nu este atât de grav", a afirmat Tsering fără a preciza dacă Dalai Lama a fost spitalizat pentru a fi tratat. ''Îşi ia câteva zile libere pentru odihnă'', a spus el.

Comisarul de poliţie Santos Patial din Kangra a declarat pentru cotidianul Indian Express că liderul spiritual tibetan, care locuieşte de 60 de ani în exil în Dharamshala (nordul Indiei), a zburat marţi cu o cursă regulată. ''Nu există niciun motiv de panică'', a asigurat el. Deşi rămâne un orator extrem de popular, liderul exilat şi-a redus angajamentele internaţionale şi nu a întâlnit niciun lider străin din 2016. Guvernele din întreaga lume nu se grăbesc însă să îi adreseze invitaţii, temându-se că ar putea suscita supărarea Chinei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE