Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalist.ro: Tupeu de primar - Florea minte că s-a rănit la zăpadă!

Postat la: 10.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalist.ro semnaleaza ca tupeul și nesimțire primarului Daniel Florea au întrecut orice limită! Acesta a ieșit ieri în public, și-a arătat o vânătaie de sub ochi și ne-a spus că s-a rănit cu mănușă înghețată, în timp de dădea zăpada la 3 dimineața.

Filmarea a devenit virală pe Internet, stârnind reacții diverse. Victimizarea primarului Zero de la sectorul 5 făcea evident parte dintr-o strategie de PR. Ieșirea sa a avut loc după ce în sectorul condus de el a fost dezastru, după ninsoarea din noaptea de 5 spre 6 februarie!

Jurnalist.ro vă prezintă proba indubitabilă a ipocriziei primarului! Florea a mințit cu nerușinare legat de vânătaia de la ochi, așa cum minte toți locuitorii sectorului de 3 ani și jumătate. Priviți această filmare laudativă făcută pe 31 ianuarie și pe care acesta și-a postat-o pe pagina de Facebook. Rana era acolo cu 5 zile înainte sa ningă!! Noroc cu echipa care ii face imagine primarului Zero în acest moment, fiindcă așa pot înțelege și cei care nu s-au prins, cât de ipocrit este primarul de la 5!

FILMARILE AICI!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE