ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Japonia declară stare de urgență după descoperirea de "nanoboți" la 96 de milioane de cetățeni!

Postat la: 13.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou studiu japonez publicat în International Journal of Vaccine Theory Practice and Research dovedește că vaccinurile Pfizer și Moderna conțin entități neautorizate "animate asemănătoare viermilor, invizibile pentru ochiul uman, care înoată, se zvârcolesc și se asamblează în structuri complexe".

După cum explică Dr. Young Mi Lee și Dr. Daniel Broudy de la Universitatea Creștină din Okinawa, aceste entități asemănătoare viermilor sunt responsabile pentru provocarea de cheaguri în interiorul a milioane de corpuri umane din întreaga lume de la lansarea ARNm. Dar situația devine și mai gravă.

Dr. Young Mi Lee și Dr. Daniel Broudy au izolat fiolele de vaccin timp de trei săptămâni, apoi le-au examinat la o mărire de 400 de ori și au descoperit ceea ce ei descriu drept "componente suplimentare de inginerie nedeclarate"... cunoscute și sub denumirea de nanotehnologie.

După cum au observat Lee și Broudy, atunci când nanotehnologia este energizată, aceasta creează "discuri, lanțuri, spirale, tuburi și structuri în unghi drept". Și când anume se "energizează" nanotehnologia, vă întrebați? Lee și Broudy au constatat cu stupoare că "componentele suplimentare proiectate" se energizează atunci când sunt plasate în apropierea telefoanelor mobile sau a computerelor.

Acestea sunt nanoboți care comunică cu o bază de date centrală, al cărei IP nu poate fi urmărit până la o locație sau un singur computer. Microsoft, de pildă, a primit brevetul american 6,754,472, care se intitulează: Metodă și aparat pentru transmiterea energiei și a datelor folosind corpul uman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE