Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jaful deceniului: doi șmenari vrânceni au fost furați de 600 de mii de euro!

Postat la: 15.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recent s-a petrecut la Mizil în județul Prahova, un jaf de zile mari. Nu mai puțin de 600 de mii de euro cash au dispărut dintr-o mașină ce aparținea unor afaceriști dubioși din Vrancea.

Este vorba de Ionuț Raveica și de Vasile Bogdan ultimul patronul hotelului Unirea din Focșani. Primul a contribuit cu 150 de mii de euro și l-a cooptat și pe Bogdan alias "Barbugiu" care a mai adăugat încă 450 de mii de euro, într-o "combinație" ce trebuia să meargă ca unsă. Afacerea era una garantată de Raveica fiind legată de fonduri de plasamente și unele achiziții printr-un off-shore cipriot. De la Focșani afacerea programată se vedea ca fiind investiția secolului în Cipru.

Cei doi s-au hotărât să mergă cu suma de 600 de mii de euro în sacoșă la București, unde ar fi trebuit să se întâlnească cu un investitor străin și se demareze afacerea ce se arăta extrem de profitabilă. Cei doi au plecat cu o mașină spre capitală urmați fiind de o mașină de pază cu trei bodyguarzi. În drum însă au făcut un scurt popas la un restaurant din Mizil. Acolo ziua în amiaza mare, mașina în care erau depozitați cei 600 de mii de euro a fost spartă în mai puțin de 30 de secunde, din ea dispărând suma în chestiune.

A fost chemată poliția prin apel la 112 fiind înregistrat jaful de către organele în drept. Acum cei doi Raveica și Bogdan aruncă vina unul pe altul că ar fi pus la cale jaful în dauna celuilalt. Bogdan alias "Barbugiu" și cunoscut interlop focșănean a mai fost implicat în trecut în diverse dosare penale, fiind acuzat de sechestrare de persoane sau de evaziune fiscală fiind totodată arestat în mai multe rânduri.

Deasemenea "Barbugiu" îl acuză pe Raveica partenerul său de conjunctură, că ar fi orchestart jaful pentru că intrase în incapacitate de plată, odată cu achiziția unei plantații de viță de vie de la un fost milițian vrâncen pe nume Gărbănoiu. Vom reveni. (M.G.G.)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE