Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ivan cel Groaznic le dă ordin subordonaților să falsifice acte și apoi să-și șteargă urmele: "Vezi că am vorbit cu dna Buliga, mai pune 50.000 la centrală!"

Postat la: 13.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Virgil Ivan este șeful Bazei experimentale Vidra Ocol Silvic al INCDS MARIN DRACEA București de 17 ani de zile, după cum am mai scris. Acesta cu ajutorul unora dintre subordonați, a accesat fonduri europene în valoare de 600 mii RON pentru a împăduri o suprafață de circa 25 de ha teren degradat.

Numai că terenul pe care s-au plantat puieții a fost de maxim 5 ha după cum reiese dintr-un control efectuat de către Garda Forestieră Vrancea. Văzând dezvăluirile făcute de către ziuanews.ro dar și sesizările către Parchetul Gneral, DLAF, DNA și ministrele Apelor Pădurilor și cel al Cercetării, Virgil Ivan alitat de subalterni cu apelativul "Ivan Cel Groaznic", a compus un proces-verbal de calamitate prin care justifică pierderea fondurilor europene

De la doamna Buliga fără număr!

Ulterior a ridicat o centrală termică în curtea Bazei Experimentale Vidra cu care a cheltuit peste 100 mii RON. În acest sens a ordonat subordonaților ing. Popov, dar și ing Păun să-i indice doamnei Buliga de la Compartimentul Achiziții să mai adauge 50.000 RON cu de la el putere și fără a fi trecute sumele prin SICAP cum cere legea Achizițiilor Publice. Astfel văruirea unei construcții de 72 m.p. și schimbarea acoperișului a costat instituția circa 120 mii RON bani publici. Fără ca cineva din organele de control să se sesizeze cu toate că există reclamații cu duiumul.

"Vezi că am vorbit cu dna Buliga și mai pune la camera centrala termica 50.000 lei cu tva. Restul i-am spus că realizam integral", așa arată halucinantul mesaj trimis de către Virgil Ivan pe whatsApp subordonaților. Ulterior le ordonă altora să facă procese de calamitate în teritoriu din care să reiasă că NUMAI un anumit ing. Pe nume Roibu este vinovat de dezastrul din plantațiile silvice de puieți. Asta deoarece inginerul în chestiune nu a dorit să semneze în fals procesele verbale cu calamitățile primare.

Și cum asta nu era de ajuns, Ivan cel Groaznic a ordonat achiziționarea de la o firmă de aparatură electronică și obiecte de birotică second hand contra sumei de 30.000 RON. Ulterior achiziției - tot făcută cu ocolirea SICAP - comisia de evaluare formată de acesta a evaluat mobilierul și electronica la suma de 150 mii RON. Diferența de 120 RON a intrat în câteva buzunare, dintre care cel mai baban a fost a lui Ivan. Actele doveditoare sunt în posesia redacției noastre. Vom reveni cu amănunte. (M.G.G.)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE