Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Isteria coronavirusului. Femeie agresată la metrou după ce a tuşit. A sunat la 112

Postat la: 28.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clipe de coșmar pentru o femeie după ce ar fi tușit în metrou. Victima ar fi fost agresată de un bărbat sub influența alcoolului, între stațiile de metrou Unirii și Izvor.

Un bărbat a fost imobilizat de poliţişti din Capitală, joi seară, după ce a agresat o femeie, într-o garnitură de metrou. El era sub influenţa alcoolului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi, în jurul orei 18.00, printr-un apel 112, Brigada Poliţie Transport Public a fost sesizată că o femeie a fost agresată într-o garnitură de metrou, de către un bărbat necunoscut.

"Astăzi, în jurul orei 18.10, prin apel 112, Brigada Poliție Transport Public a fost sesizată că o femeie a fost agresată într-o garnitură de metrou de către un bărbat necunoscut.

La oprirea în stație, polițiștii ajunși la fața locului au procedat la imobilizarea bărbatului aflat sub influența alcoolului și care se manifesta agresiv în continuare.
Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată într-un comunicat al instituției.

Veşti proaste pentru fumători. Ţigările scad rezistenţa organismului la CORONAVIRUS

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru anunţă că pe teritoriul României se află 99 de persoane în carantină şi 7174 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, acestea fiind persoane asimptomatice, care nu prezintă semne de boală. În ceea ce priveşte persoanele aflate în carantină, reprezentantul Ministerului Sănătăţii spune că au rezultat negativ la coronavirus.Nelu Tătaru a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că persoanele care intră în carantină primesc cele necesare din partea autorităţilor locale, iar în cazul celor izolate la domiciliu un membru al familiei poate ieşi să facă aprovizionarea.

Nelu Tătatru a precizat că acei pacienţi care intră în carantină sau izolare la domiciliu beneficiază, conform legii, de concediu medical.

„Nu este nevoie să ne schimbăm modul de viaţă, nu este nevoie să aglomerăm supermarketurile, nu este nevoie să ne panicăm toate rudele din străinătate sau din ţară" a spus Nelu Tătaru

Nelu Tătaru a transmis un „mesaj de calm" şi un „îndemn la prevenţie şi nu la panică". El a spus că regulile pe care trebuie să le respecte populaţia sunt aceleaşi ca în cazul unei infecţii gripale, că nu trebuie aglomerate spitalele sau unităţile de primiri urgenţe, iar cei afectaţi trebuie să se prezinte la medicul de familie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE