Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












iPhone 13 sau iPhone 12 Pro: la același preț, care este mai recomandat?

Postat la: 12.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu fiecare nouă generație de iPhone, întrebarea despre ce dispozitiv să cumpărați devine tot mai importantă. Este mai bine să le cumpărați pe cele noi sau să profitați de reducerile la generația anterioară? Iar una dintre cele mai frecvente îndoieli este decizia dintre iPhone-ul normal și Pro de anul trecut, în acest caz iPhone 13 sau iPhone 12 Pro.

Acestea sunt două dispozitive foarte asemănătoare. Ambele au aceeași dimensiune, multă putere și camere remarcabile. În plus, costă practic la fel, un preț în jur de 900 de euro. Întrebarea rămâne care este mai recomandat dintre cele două?

Cum câștigă iPhone 13 asupra iPhone 12 Pro

Cunoaștem deja specificațiile celor două modele și există anumite puncte în care iPhone 13 este superior lui iPhone 12 Pro:

Baterie: iPhone 13 rezistă încă două ore la redarea video, cu o oră și jumătate mai mult în utilizarea zilnică.

Înregistrare video: iPhone 13 are noul mod Cinema, o caracteristică exclusivă a noilor modele.

Stiluri foto și HDR inteligent: Două opțiuni care îmbunătățesc calitatea fotografiilor și posibilitățile de editare.

Greutate: iPhone 13 este mai ușor decât iPhone 12 Pro.

Cip A15 Bionic: Îmbunătățirea nu este exagerată, dar este în jur de 20%.

Crestătură mai mică: Una dintre cele mai importante diferențe de design, crestătura este redusă cu 20%.

Cum îl învinge iPhone 12 Pro pe iPhone 13

iPhone 12 Pro, la rândul său, oferă o altă serie de îmbunătățiri, în special legate de fotografie.

Telefotografie: iPhone 12 Pro are încă un obiectiv, capabil să ofere zoom optic 2x.

LiDAR: Acest senzor este capabil să măsoare adâncimea, îmbunătățind atât fotografia (vă permite să faceți portrete în modul de noapte), cât și experiența cu realitatea augmentată.

Compatibil cu Apple ProRAW: Un format Apple conceput pentru editarea foto profesională.

Oțel inoxidabil: Materialul cu care este realizat este mai premium.

Memorie RAM: Nu este ceva ce veți observa în fiecare zi, dar iPhone 12 Pro are cu 2 GB mai mult decât iPhone 13.

Ambele smarthphone-uri de la Apple au ecran OLED Super Retina XDR, cu o rezoluție de 2532 x 1170 pixeli și 460 dpi. Folosesc sitem de operare iOS 15 și vin în variante de 128, 256 și 512 GB de memorie internă. Ambele au Dual SIM, Face ID, rezistență la apă IP68 ceea ce înseamnă că rezistă 30 de minute la 6 metri adâncime, MagSafe și Ceramic Shield. Din punct de vedere al culorii, iPhone 13 vine în roșu, albastru, roz, verde, Starlight și Midnight. iPhone 12 este disponibil în auriu, argintiu, grafit și albastru.

Acestea sunt două dispozitive grozave și foarte asemănătoare, deci pe oricare l-ați cumpăra, nu veți regreta. Recomandarea între iPhone 13 și iPhone 12 Pro depinde de tipul de utilizator. Dacă ești foarte pasionat de fotografie, iPhone 12 Pro este probabil mai recomandat. Are un senzor telefoto, care ne poate ajuta în multe situații, și LiDAR care îmbunătățește unele aspecte ale fotografiei. În plus, anul acesta marea inovație a camerelor a mers către iPhone 13 Pro, iar iPhone 13 menține senzori foarte asemănători cu cei din generația anterioară.

Dacă îți place mai mult înregistrarea video, iPhone 13 este probabil perfect pentru tine datorită noului mod cinema. Ceva similar se întâmplă cu durata de viață a bateriei, dacă este ceva important, iPhone 13 îți oferă un punct în plus. Dacă niciuna dintre aceste caracteristici nu contează pentru tine, recomandarea este iPhone 13. La urma urmei, este un model mai nou, care va dura mai mulți ani fiind actualizat cu noul său cip A15 Bionic.

Dacă nu ai nevoie de un nou telefon atât de rapid, poți oricând să aștepți lansarea următorului iPhone. Zvonurile despre iPhone 14 nu au încetat să apară. Mai sunt câteva luni până când modelele din 2022 să fie gata. Se pare că dimensiunile noilor iPhone-uri se vor schimba în 2022 și se pare că Apple renunță la iPhone Mini pentru că a fost nepopular în rândul clienților. 

Ne putem aștepta să vedem un iPhone 14 de 6,1 inci, un iPhone 14 Pro de 6,1 inci, un iPhone 14 Pro Max de 6,7 inci. Se așteaptă ca noile modele de iPhone 14 să renunțe la crestătură în favoarea unui nou design. Este posibil ca Apple să utilizeze o combinație de decupaje circulare din care unul din ele va găzdui Face ID. Acest lucru va fi valabil pentru modelele Pro, în timp ce cele standard vor continua să aibă crestătură. Camera din spate ar putea vedea, de asemenea, un nou design, Apple introducând un corp mai gros care permite eliminarea denivelării camerei. Unele dintre noile iPhone-uri pot avea un cadru de titan, iar difuzoarele și microfonul reproiectate sunt posibile. Apple ar putea folosi, de asemenea, un nou sistem termic cu cameră de vapori care va menține iPhone-ul mai rece pentru a minimiza impactul cipurilor mai rapide și al conectivității 5G.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE