Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Invazia ploșnițelor in Franța. Serviciile secrete franceze acuză implicarea rusă

Postat la: 23.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serviciile de informații franceze au acuzat mass-media rusă că contribuie la „psihoza" rezidenților din cauza răspândirii ploșnițelor, a informat postul BFM TV.

Potrivit jurnaliștilor, ipoteza despre „rolul Rusiei" este serios luată în considerare în comunitatea de informații. Autoritățile au organizat chiar și o întâlnire interdepartamentală pe fondul creșterii numărului de publicații despre apariția dăunătorilor în transportul public, cinematografe și hoteluri. După cum notează presa, știrea a provocat „psihoză" în rândul francezilor. Serviciile de informații cred că acest lucru s-a întâmplat cu participarea presei ruse, care „a alimentat subiectul".

În ultimele luni, a existat o răspândire activă a ploșnițelor de pat în Franța. Insectele se găsesc nu numai în casele rezidenților obișnuiți, ci și în spitale, cinematografe și biblioteci, precum și în transportul public. Potrivit Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentară, Mediul și Sănătatea în Muncă (Anses), ploșnițele de pat s-au infiltrat în una din zece gospodării în ultimii ani. Între 2017 și 2022, francezii au cheltuit 230 de milioane de euro anual pentru a scăpa de paraziți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE