Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin: Cineva de la Kremlin are interesul ca sa nu se realizeze asa ceva

Postat la: 28.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tucker Carlson, cel mai faimos ziarist din lume, dorește să realizeze un interviu cu Vladimir Putin, dar se pare că solicitarea nu ajunge la destinatar. Dezvăluirea a fost făcută duminică de redactorul șef al Russia Today, Margarita Simonian, în cadrul unei emisiuni difuzate de canalul de televiziune Russia-1.

Simonian a afirmat: "Tucker Carlson solicită insistent un interviu cu Vladimir Putin... Ar fi grozav dacă aude cineva și îl informează pe președinte despre acest lucru." Simonian este una dintre cele mai bine informate persoane din Rusia. Din declarația ei rezultă că solicitarea lui Tucker Carlson se blochează undeva, în cercul din jurul lui Putin, și nu este lăsată să ajungă la liderul de la Kremlin. Este cert că un interviu Carlson-Putin ar spulbera toate recordurile de audiență. Interviul lui Carlson cu Trump de acum câteva zile a depășit 261 de milioane de vizualizări!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE