Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Intalnire strategica intre Nicusor Dan si Florian Coldea. Artizanul USR vrea sa ia partidul de la Barna si sa-l redea lui Dan, marcat de dezvaluirile Riseproject

Postat la: 18.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Surse Ziuanews ne-au informat ca ieri a avut loc o întâlnire, numita strategica, intre Nicușor Dan și Florian Coldea, găzduită de un apropiat al celor doi, omul de afaceri Petre Badea!

In contextul dezastrului implicat de dezvăluirile despre Dan Barna din Riseproject, generalul Coldea își reorientează sprijinul către Nicușor Dan, căruia i a promis atât sprijin pentru (re)preluarea USR de la Barna, cât și pentru candidatura la Primaria Bucuresti, unde Dan are șanse reale!

Florian Coldea este considerat artizanul USR, cel care a construit aceasta structura politica a statului paralel, cu scopul de a redobândi puterea politica dupa ce fostul prim adjunct al SRI a fost exclus din "campul tactic". Sa mai spunem ca Petre Badea, actionar principal la Aedificia Carpati, cel care a gazduit intalnirea, este unul dintre cei mai vechi apropiati din business ai lui Florian Coldea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE