Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Infractor sexual depistat, în Italia, după șase ani de la condamnare

Postat la: 29.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat care, în 2013, a fost condamnat la 9 ani de închisoare, pentru violență sexuală în grup a fost depistat de polițiștii români, cu ajutorul autorităților italiene. Fapta pentru care a fost condamnat bărbatul a fost comisă, alături de un conațional, în 2010, în Bicaz - județul Neamț, victimă fiind o minoră.

„În fapt, la data de 19.05.2010, aflându-se într-un local din Bicaz, județul Neamț, bărbatul a ademenit o adolescentă de 16 ani, în grupul sanitar al restaurantului. Ulterior, și-a chemat complicele și împreună au comis fapta sus-menționată. După condamnare, cel în cauză a fost dat în urmărire internațională întrucât se sustrăgea executării pedepsei și a fost localizat în localitatea italiană Villa di Briano (Provincia Caserta/Regiunea Campania). Informațiile privind localizarea exactă a persoanei urmărite au fost transmise operativ Poliției italiene de către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț, în directă colaborare cu polițistul român aflat în misiune de suport operativ pe lângă Serviciul de Cooperare Internațională de Poliție din Roma", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE