Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Informație care poate răsturna totul: Israelul recunoaște că a cerut evacuarea spitalului din Gaza, înainte de a fi lovit cu rachete

Postat la: 21.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Israelul a susținut că spitalul Spitalul Baptist Al-Ahli din Gaza a fost lovit de rachete direcționate greșit de către gruparea Jihadului Islamic. Totuși, o informație a făcut să planeze suspiciuni asupra ipotezei Israelului: cu câteva zile înainte, oficialii din Israel ar fi cerut în mai multe rânduri evacuarea spitalului.

Acum, purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, a confirmat faptul că Israelul a dat aceste avertismente și a cerut evacuarea spitalului, iar apoi a vorbit despre "victimele civile ale războiului urban".

Lerner a spus că "resturile întâmplătoare" sunt unul dintre motivele pentru care au cerut civililor să se mute spre sud.

"Pot exista pagube colaterale cauzate, nu de lovitură, ci în urma loviturii, și tocmai de aceea le spunem oamenilor să se mute spre sud", a declarat Lerner, adăugând că "sudul este mai sigur".

"Vom continua să reducem la minimum victimele civile, dar vor exista victime civile, ceea ce reprezintă natura războiului în zonele urbane", a declarat locotenent-colonelul Peter Lerner pentru Lynda Kinkade de la CNN.

El a adăugat că, în "perspectiva unei operațiuni terestre", FDI și cei 300.000 de recruți ai săi rămân concentrați pe înfrângerea Hamas.

Lerner a declarat pentru CNN: "În timp ce fiecare viață care este luată este o tragedie, o adevărată tragedie... este rolul nostru să ne asigurăm că Hamas nu va mai putea deține niciodată puterea de guvernare, de terorism, pe care a avut-o".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE