Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Industria murdară a vaccinurilor pune în pericol speciile de crabi cărora le recoltează sângele albastru strălucitor pentru detectarea toxinelor

Postat la: 26.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca și cum vaccinurile murdare nu ar fi făcut destule daune rasei umane, acum, fabricarea lor epuizează populația de crabi potcoavă pentru a le folosi sângele albastru strălucitor pentru a capta bacteriile din cheagurile de sânge.

Așa este, industriei farmaceutice nu-i pasă deloc de mediu, în timp ce vinde specia crabului potcoavă pentru sângele său albastru strălucitor, deși există o mulțime de alte alternative pe care le-ar putea folosi pentru detectarea toxinelor bacteriene, inclusiv alternative sintetice. Autorităților de reglementare din SUA pur și simplu nu le pasă, chiar dacă vaccinurile NU au performanțele promise de CDC, mai ales atunci când vorbim despre vaccinurile împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

Nu este suficient că industria farmaceutică folosește venin (peptide) de la șerpi mortali, broaște și alte animale în medicamente și vaccinuri pentru a contribui la provocarea unor efecte secundare îngrozitoare, leziuni neurologice, complicații ale sistemului imunitar și, posibil, chiar COVID, dar acum biciuiesc alte animale pentru a obține ceea ce preferă să folosească pentru a face mai multe medicamente murdare care provoacă mai multe catastrofe de sănătate decât rezolvă sau previn. Ce coșmar continuu de proporții pandemice.

Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii a catalogat deja crabii cu potcoavă ca fiind vulnerabili la dispariție în urmă cu 7 ani, așa că de ce i se permite industriei extrem de corupte a vaccinurilor să ucidă această specie pentru vaccinuri care nici măcar nu funcționează? Dacă industria vaccinurilor ar putea dovedi că vaccinurile lor chiar ajută omenirea, prezentând rezultate pozitive în urma unor studii clinice legitime, poate că am putea avea o discuție despre risc versus recompensă, dar până atunci, acești șarlatani și șarlatani ai medicinei murdare trebuie să fie ținuți în frâu.

Este la fel ca și mercurul pe care CDC îl folosește ÎNCĂ în vaccinuri, dar minte și spune că nu o face. Nu este necesar. Există alți conservanți siguri pe care ar putea să-i folosească, dar în schimb, preferă să mintă și să-l păstreze în vaccinurile antigripale în doze multiple, despre care știu că peste 100 de milioane de americani încă le primesc în fiecare an. CDC enumeră mercurul sub denumirea de "thimerosal" pentru a fi viclean, dar acesta reprezintă cel puțin 50 la sută mercur în volum. Același lucru este valabil și pentru acest sânge de crab. Ei au alte opțiuni, dar pur și simplu nu le pasă deloc de umanitate, de animale sau de natură. Totul se rezumă la profit și la depopulare.

Atunci când crabii potcoavă vin pe țărmurile americane pentru a se reproduce, industria vaccinurilor plătește pescarii pentru a-i prinde pe toți cu plase de dragare, care NU sunt supuse niciunui fel de reglementări. Laboratoarele care plătesc pentru această atrocitate pretind că toți crabii supraviețuiesc atunci când sunt aruncați înapoi în ocean după ce li se extrage jumătate din sânge, dar acest lucru sună ca o teorie a conspirației. O pierdere atât de mare de sânge pentru orice animal este o condamnare la moarte. Cu siguranță că acești crabi au probleme în a urma mareele și a continua să se dezvolte. În plus, acești crabi nu ajung niciodată la țărm pentru a-și depune ouăle, iar acest lucru distruge ecosistemul, habitatele și lanțul alimentar pentru o gamă largă de viețuitoare marine, inclusiv păsări migratoare.

Crabii potcoavă sunt, de fapt, una dintre speciile "cheie" - cele mai vechi specii de pe planeta Pământ. Alte specii depind de ouăle lor bogate în nutrienți pentru a supraviețui, dar industriei murdare a vaccinurilor nu-i pasă deloc. Doar în ultimii 25 de ani, recoltarea crabilor pentru momeli și teste de laborator a dus la scăderea populației de crabi cu peste 60% de-a lungul coastei atlantice, dispărând metodic și alte specii, inclusiv păsări și pești. Mulțumită industriilor corupte de vaccinuri și medicale din SUA, crabii potcoavă sunt tratați ca și cum ar avea valoare zero. Pur și simplu nu este corect.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE