Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Indicele Dow Jones a înregistrat cea mai mare scădere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Postat la: 28.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acțiunile din SUA au înregistrat noi scăderi, joi, în timp ce Covid-19 continuă să se răspândească în zeci de țări. Indicele S&P 500 a avut partea de cea mai „neagră" zi din 18 august, 2011, iar analiștii anticipează că bursele vor avea cea mai grea săptămână de la criza financiară, informează CNN.

Indicele american Dow (INDU) a scăzut cu 1.191 de puncte, aceasta fiind cea mai mare pierdere înregistrată vreodată în istorie. Totodată, S&P 500 (SPX) a raportat o scădere de 4.4%, sfârșind ziua sub nivelul de 3.000 de puncte. Barometrul Nasdaq Composite (COMP) a scăzut cu 4.6%. Toți cei trei indici sunt pe cale să aibă cea mai grea săptămână de la criza financiară din 2008.

În Marea Britanie, indicele FTSE 100 (UKX) a scăzut și el joi. Aceasta este prima corecție a burselor britanice din decembrie 2018. Îngrijorările privind epidemia de coronavirus au atins un punct culminant în această săptămână, după ce Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) a anunțat că se așteaptă ca numărul cazurilor de infectare să crească. Pe plan mondial, peste 82.000 de oameni au fost infectați cu noul virus Covid-19, marea majoritate a cazurilor fiind confirmate în China.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE