Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident terifiant într-o biserică. Un bărbat a murit după ce a strigat că este posedat de demoni!

Postat la: 26.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 50 de ani a murit vineri, 23 iunie, în Biserica San Remigio din Torino, în circumstanțe neobișnuite. Se pare că bărbatul era sub influența substanțelor interzise.

Astfel, a intrat în biserică, s-a dezbrăcat, a început să se roage și a strigat că este posedat de demoni, după care a suferit un stop cardiac și a decedat, conform La Stampa.

Potrivit informaților transmise de poliție, bărbatul s-a dezbrăcat complet în stradă, a forțat ușa de la intrarea în biserică, s-a așezat pe un scaun și a început să se roage. Deși în biserică nu erau enoriași, preotul a sosit în scurt timp. Când bărbatul l-a văzut, a început să strige "Sunt posedat de demoni!!".

Bărbatul a urcat apoi pe altar și a amenințat preotul cu un suport de lumânări. Poliția a ajuns la fața locului în câteva minute și l-a reținut pe bărbat, care între timp a leșinat. A fost transportat de urgență la spitalul Molinette, dar a decedat la puțin timp după sosire.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE