Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident la exercițiul militar Sauber Guardian 19. Ministrul Apărării: Ne asumăm responsabilitatea

Postat la: 20.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Apărării Gabriel Leș a explicat la Realitatea Tv incidentul din cadrul exercițiul Saber Guardian 19 cu vehicule blindate. Mai multe vehicule blindate au intrat, joi la prânz, pe un teren privat în timpul unor activități de instruire.

"Ne asumăm întreaga răspundere. Vom stabili toate condițiile în care s-a ajuns la acest eveniment și vom lua toate măsurile legale. Militari români și din Statele Unite, dar și din alte state, au participat la exerciții. Acea zonă de exercțiu a fost aleasă de armata României. În zilele următoare vom afla toate detaliile. Se vor stabili despăgubilrile în conformitate cu legislația în vigoare. Când faci exerciții care însumează peste 13.000 de militari este posibil să se întâmple aceste erori. Ne asumăm acest lucru. Nu eu din birou am dat coordonatele. Este o eroare care va fi reparată prin despăgubiri. Vom verifica cum s-a ajuns la această eroare și vom comunica măsurile pe care le vom lua", a declarat ministrul Gabriel Leș, joi seara.

Conform martorilor citați de Realitatea Tv, între orele 13,30 - 17,30 blindatele au executat exercițiul pe proprietatea unor localnici, în suprafață de aproximativ 700 de hectare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE