Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu violent într-un centru comercial din Afumați. Mai multe autospeciale s-au luptat cu focul

Postat la: 06.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În depozitul unde a izbucnit incendiul sunt mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Pompierii acționează preponderent de la înălțime cu autoscările. Flăcările sunt mari, iar radiația termică afecteaza spațiile de depozitare învecinate. Pompierii acționează și pentru protejarea acestor depozite.

Locuitorii din Afumați au fost anunțați prin sistemul Ro-Alert și pe panourile electronice de pe stradă cu privire la incendiul de amploare care se desfășoară la centrul comercial. Oamenii sunt sfătuiți să evite zona pentru a permite accesul echipajelor de intervenţie. La faţa locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, trei autoscări, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori. Incendiul se manifestă violent, iar echipele de intervenție au format dispozitiv pe laturile depozitului.

Patru persoane au suferit atacuri de panică și au fost duse la ambulanțele SMURD. Populația din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul unde are loc incendiul și să închidă ferestrele locuințelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE