Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu intr-un bloc din Resita: Un om a murit intoxicat cu monoxid de carbon, alti 24 au fost evacuati cu autoscara

Postat la: 26.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O persoana a decedat, dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar alte 24 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Resita, din cauza fumului degajat in urma unui incendiu care a izbucnit duminica dimineata.

"In jurul orei 04:40, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu pe strada Romanitei din Resita. Au intervenit de urgenta 17 pompieri militari cu sprijinul a doua autospeciale de stingere, a unei autoscari si a unei ambulante SMURD. De asemenea, la fata locului au actionat si doua echipaje SAJ, echipaje ale Politiei si ale furnizorilor de energie electrica si gaz.

Incendiul se manifesta violent in bucatarie si in una din camerele apartamentului. Din nefericire, proprietarul a fost gasit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, in ce-a de-a doua camera. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscarii, deoarece incendiul a degajat mult fum care a patruns si in casa scarii", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Magdalena Tocmelea.

Dintre persoanele evacuate, trei au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, deoarece au suferit atacuri de panica. Incendiul a fost stins in jurul orei 05:30, dar fortele de interventie se afla inca la fata locului pentru cercetarea cauzei incendiului si pentru a se asigura ca nu se va reaprinde, pentru ca in apartament sunt depozitate multe deseuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE