Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu de proporții la un bloc din Buzău. Polițiștii au găsit un cadavru

Postat la: 26.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incendiu la un bloc de locuințe din Buzău. După ce au reușit să stingă flăcările, autoritățile au găsit un cadavru carbonizat.

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Buzău, la finalul intervenţiei pompierii găsind trupul neînsufleţit al unui bărbat de circa 45 de ani. Incendiul a fost provocat de o ţigară, arată primele cercetări, conform Antena3.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, locotenent colonelul George Creţu, incendiul a fost semnalat, joi dimineaţă, într-un bloc situat în zona Unirii a municipiului.Unul dintre proprietari a anunţat că dintr-un apartament de la etajul 8 iese fum dens.

Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autoscară metalică. După ce au intrat în apartament, pompierii au constatat că locuinţa este inundată cu fum dens şi gaze toxice şi au descoperit în dreptul băii o victimă: un bărbat de circa 45 de ani.

Bărbatul a fost preluat de paramedicii de la SMURD, care au făcut manevre de resuscitare. În ajutorul acestora a sosit şi un echipaj de la SAJ Buzău însă încercările de a-l readuce la viaţă pe bărbat au fost zadarnice, cel mai probabil acesta murind intoxicat cu fum.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE