Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












In numele crizei climatice, Bill Gates cere guvernelor lumii să impună noile sale culturi și animale modificate genetic asupra planetei VIDEO

Postat la: 07.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prin intermediul unei companii numite "Breakthrough Energy", Gates speră să înlocuiască aprovizionarea cu alimente a lumii cu fructe, legume și produse din carne artificiale pe care le deține, oferindu-i practic un control total asupra hranei mondiale.

Compania "Breakthrough Energy" prin care Gates speră să realizeze această preluare globală a alimentelor este un colectiv de organizații fondate tot de Gates în 2015, care au ca scop eliminarea emisiilor de gaze cu efect de seră pentru a opri schimbările climatice.

Toate aceste organizații funcționează sub sigla Breakthrough Energy și includ diverse alte inițiative legate de încălzirea globală. Există, de asemenea, Breakthrough Energy Ventures (BEV), o firmă de capital de risc fondată de Gates și legată de Breakthrough Energy.

 

 

Mai mulți lideri ultra-bogați din domeniul tehnologiei și al afacerilor controlează BEV în numele lui Gates și își concentrează timpul și energia pentru a investi în startup-uri care au potențialul, spun ei, de a reduce emisiile globale cu cel puțin un procent prin dezvoltarea de tehnologii prietenoase cu clima.

BEV are, de asemenea, un program "catalizator" care se concentrează pe finanțarea unor proiecte unice, la scară comercială, în domenii precum combustibilul sustenabil pentru aviație, energia geotermală și pilele de combustie cu metanol.

"Obiectivul general al programului Breakthrough Energy se aliniază cu o inițiativă globală mai amplă de dezvoltare și implementare a unor soluții climatice critice necesare pentru a obține emisii nete zero până în 2050", explică rapoartele. "Această ambiție reflectă o conștientizare tot mai mare la nivel mondial cu privire la necesitatea urgentă de a aborda în mod eficient schimbările climatice și impactul acestora."

Gates lucrează, de asemenea, la injectarea până la ultima bovină cu "vaccinuri" cu ARNm, practic, toate vaccinurile care pana acum se faceau dupa metoda clasica sa fie inlocuite de noua tehnologie care este una genica, cu modificarea ADN-ului. Animalele in sine vor deveni astfel modificate genetic si nu numai plantele cu care acestea se hranesc.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE