Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












In Marea Britanie, 7% din întreaga populație și-a schimbat deja identitatea sexuală

Postat la: 21.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul din 15 britanici, adică aproape 7% din populația Marii Britanii - peste 4,7 milioane de oameni - "și-a schimbat identitatea sexuală în ultimii șase ani", arată un studiu publicat într-o revistă din SUA și citat de The Guardian.

Este vorba, bineînțeles, de ideologia de gen, care postulează că o persoană poate fi de orice gen dorește, indiferent de ce arată biologia. Tinerii și foarte tinerii dar și persoanele peste 65 de ani sunt cele mai probabil să fie „mobile" în ceea ce privește „identitatea sexuală". O altă constatare este că mai cu seamă femeile tind să-și schimbe identitatea sexuală (cu 10% mai probabil decât în cazul bărbaților).

Evident, aceste date au fost salutate de activiștii LGBT, care susțin că ar demonstra că „oamenii se pot schimba de mai multe ori, că acest lucru este comun și că acest lucru ar trebui respectat ca parte a călătoriei cuiva". În realitate, acest lucru arată că cei care sunt principalele victime ale ideologiei LGBT sunt cei mai vulnerabili: tinerii și vârstnicii. De altfel, recent a ieșit la iveală îndoctrinarea copiilor cu aceste idei, care se face în școlile britanice, inclusiv în cele ale Bisericii Anglicane.

Pe de altă parte, peste opt milioane de englezi sunt pe antidepresive, medicamente care sunt prescrise pentru depresie, anxietate, tulburare obsesiv-compulsivă și alte afecțiuni. Numărul acestor persoane a crescut cu un milion în ultimii cinci ani, arată cifrele oficiale ale sistemului național de sănătate britanic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE