Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Imagini de cosmar surprinse intr-un sat din Rusia. Totul a fost invadat de muste si de vina e un agricultor

Postat la: 19.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imagini greu de privit au fost surprinse intr-un sat din Rusia, Lazorevy, in regiunea Sverdlovsk. Unii vorbesc pe buna dreptate despre un fel de Apocalipsa a mustelor. Si totul din vina unui agricultor, care si-a fertilizat pamanturile cu gainat provenind de la o ferma din apropiere.

Acesta continea milioane de oua de insecte, care au ajuns astfel pe camp. Potrivit localnicilor, Andrei Savchenko, vinovat de aceasta situatie, ar fi folosit tone din acest fertilizator, arata Live Science, care citeaza presa din Rusia.

Primele insecte au inceput sa apara in urma cu cateva saptamani, dar de atunci situatia a fost pierduta de sub control. Desi s-au folosit la scara mare pesticide, e un razboi pierdut din start, din moment ce insectele se reproduc extrem de rapid.

Pe buna dreptate, localnicii se tem pentru sanatatea lor, totul fiind contaminat. In plus, folosirea pesticedelor ii afecteaza deja, de asemenea.

Autoritatile au deschis o ancheta, in urma careia se va stabili cine e vinovatul si cum va plati pentru dezastru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE