Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Dumitrescu oferă informaţii despre starea lui Gabi Balint: Mi-a dat mesaj

Postat la: 22.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabi Balint a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Spitalul Fundeni. I s-au implantat trei stenturi la inimă şi acum starea sa e stabilă.

„Mi-a dat mesaj, am primit semnul de ok. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. De asemenea, fostele glorii ale roş-albaştrilor, ca Ilie Bărbulescu sau Majearu, au vorbit despre situaţia lui Gabi Balint. "Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că a şi scăpat. După ce se spunea că a făcut infarct gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan (n.red. - decedat în 2015).

Dar al nostru Găboajă a mai marcat încă o dată şi a mai câştigat un alt meci important. De această dată Găboajă a câştigat meciul cu viaţa. Balint, Belo şi cu Lăcă erau printre mezinii echipei, iar mânjii ăştia sunt de rasă", a spus Bărbulescu pentru ProSport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE