Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilan Laufer, audiat de politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat Ilan Laufer este audiat de politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice. Laufer este suspect intr-un dosar de evaziiune fiscala.

Laufer este suspect de complicitate la gestiune frauduloasa - in calitate de administrator al 2 societati, ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu in administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producand pagube persoanei vatamate (Unirea), in cuantum de peste 5.800.000 de Euro. Concret, cei care doreau sa inchirieze spatii in Unirea, incheiau mai intai contracte subsecvente cu societatile administrate de Ilan Laufer, cu sume mari de bani. Ulterior, acesta i-ari fi ajutat sa inchirieze spatiile in Unirea, la sume modice de bani.

Banii astfel obtinuti de Ilan, erau transferati catre 4 societati din Cipru si Elvetia, de unde erau ulterior retrasi, prin incheierea cu aceste firme a unor contracte fictive de consultanta, comision si intermediere. Aceste sume, astfel obtinute, ar fi ajuns la Carmen Adamescu. Totodata, Laufer este suspectat de evaziune fiscala - Pentru a nu achita taxele si impozitele pe profit, pentru o societate pe care o administra, Ilan Laufer ar fi majorat cheltuielile, prin incheierea si inregistrarea in evidenta contabila a unor contracte fictive de consultanta, cu cele 4 firme din Cipru si Elvetia. Cheltuielile fictive se ridica la suma de 22 de milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE