Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ice Cube: "Mainstream Media este o vastă matrice de control care înrobește mințile și emoțiile în numele elitei globale"

Postat la: 04.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Industria de divertisment și mass-media mainstream reprezintă o "vastă matrice de control" care lucrează în pas de melc pentru a înrobi umanitatea într-o strânsoare ca o menghină, controlându-ne "mințile, emoțiile și mișcările" în numele elitei globaliste, potrivit rapperului Ice Cube.

Veteranul rapper și actor a apărut în emisiunea Joe Rogan Experience și a împărtășit, de asemenea, detalii despre motivul pentru care a refuzat un rol de 9 milioane de dolari într-un film de la Hollywood, în loc să se vaccineze, în ciuda faptului că a fost supus unor presiuni enorme, la limita șantajului, din partea industriei de la Hollywood.

Ice Cube urma să joace în 2020 în filmul "Oh Hell No" de la Sony, dar a mărturisit că nu știa cum a apărut povestea în primul rând. El a susținut că "nu a ieșit să spună tuturor ce s-a întâmplat" și a bănuit că povestea a fost dezvăluită de elitele de la Hollywood pentru a pune presiune asupra lui.

"Am crezut că a fost un rahat", a declarat Ice Cube joi pentru Joe Rogan. "Este ca și cum ce s-a întâmplat cu legile HIPAA, știți?".

relatează The Source: Inițial, Hollywood Reporter a dezvăluit povestea, dar tot nu l-a convins pe rapper să primească vaccinul COVID-19.

"Ei încearcă, știți, să îmi pună afacerea în stradă, să pună presiune pe mine, toată lumea din jurul meu să îmi spună cât de prost sunt ca să mă duc să mă vaccinez și să spun, știți: 'Vă rog să mă lăsați să fac filmul'", a declarat Ice Cube. "Știți că asta nu se va întâmpla niciodată. Nu-mi pasă nici dacă ar fi fost 20 de milioane. Asta nu se va întâmpla niciodată".

Rogan, care și-a împărtășit public și el propriul scepticism în legătură cu vaccinul, a fost de acord cu rapperul că a fost decizia corectă. "Și dacă ai fi fost vatamat din cauza acelui vaccin, ai fi plătit acele 20 de milioane pentru a fi din nou sănătos", a spus Rogan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE