Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Îți dorești un dormitor ca într-un hotel de 5 stele? Iată cum îl poți transforma rapid

Postat la: 11.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atmosfera unei camere de hotel de 5 stele, în care confortul, design-ul, contrastele și așezarea par să fie într-un echilibru perfect, poate fi reprodusă chiar în dormitorul tău.

Un dormitor reconfortant dar și sofisticat, în timp ce eleganța și simplitatea sunt prezente, este cu siguranță visul oricărei persoane.
Iată 7 trucuri pentru a-ți transforma dormitorul rapid și ușor într-un cameră de hotel de 5 stele.

Folosește lenjerie de pat de calitate 

Într-o cameră de hotel vei simți calitatea lenjeriilor de pat, imediat ce o vei vedea sau te vei pune în pat. Să nu mai zicem despre faptul că aici, textilele de pe pat, sunt din abundență.

Așadar, folosește lenjerie de pat din materiale confortabile dar și cuverturi de pat de calitate, pe care le găsești pe PatulMeu.ro. Nu uita și de perne, să fie cât mai multe. 

Iluminare perfectă

Lumina dintr-o cameră de hotel este pur și simplu încântătoare. Extrem de luminată ziua și o atmosferă primitoare, poate chiar romantică, seară. În cazul în care nu ai parte de suficientă lumină naturală în dormitor, creează una cu ajutorul lămpilor cu texturi și imprimeuri ce vor susține această atmosferă. 

Adaugă mai multă lumină și în tavan, dacă este necesar. 

Accesorii simple dar cu un aer sofisticat

Așa cum ai văzut, camerele de hotel de lux nu sunt supraîncărcate, cu lucruri inutile sau piese de mobilier. Acolo, totul este parcă gândit perfect și fiecare lucru, este ales cu atenție și reflectă mult bun gust. 

Așadar, același lucru trebuie să îl faci și tu. Scapă de lucrurile care nu sunt utile sau care îți încarcă prea mult spațiu și orientează-te către lucruri simple, puține dar de calitate. 

Menține ordinea și curățenia

Un dormitor cu un morman de haine aruncate, cu lenjeria de pat nearanjat sau cu alte lucruri ce nu par să fie la locul lor, cu siguranță nu fac parte din imaginea unei camere de hotel de 5 stele. 

Aici, cineva se ocupă să mențină totul într-o ordine perfectă, iar atunci când pășești într-un astfel de spațiul, starea de bine este la cote maxime. 

Menține, cât de bine poți ordinea și curățenia în dormitorul tău, pentru a te bucura în mod constant de această stare. 

Folosește oglinzi imense

În camerele de hotel de 5 stele vei vedea oglinzi imense care nu au doar rolul de a-ți fi utile dar și de a oferi o spațialitate mai mare. Oglinzile trebuie așezate strategic pentru a reflecta lumina cât mai bine posibil.  Orientează-te către oglinzile agățate pe pereți sau chiar deasupra noptierelor. 

Integrează arta 

 Arta face ca orice spațiu să fie mai personal, mai primitor, mai cald. Iar în multe dintre camere de hotel, vei observa prezența acesteia într-o formă sau alta. Fie că ne referim la anumite tapeturi de perete, fie prin tablouri sau chiar decorațiuni, arta va aduce acea notă de "acasă" chiar și la 5 stele. 

Alege cu grijă covoarele

Într-un hotel de 5 stele vei observa prezența unor covoare extrem de confortabile, care îți oferă încrederea de a păși cu drag în patul confortabil. 

Indiferent că alegi să te folosești de covor în întregul dormitor sau pur și simplu să adaugi mai mult confort în imediata apropiere a patului, starea ta se va schimba imediat ce te-ai dat jos din pat. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE